• bruiloft

   

  De mooiste dag van je leven vastgelegd door een fotograaf met oog voor wat belangrijk is en mooi. Aanwezig op de achtergrond, maar wel de mooiste momenten vastleggend. Er gebeurt veel op zo’n trouwdag. Met goede en professionele materialen leg ik jullie dag vast met oog voor detail.

   

   

  Die details kunnen zitten in gegraveerde bretels, de blij verraste blik van de bruidegom bij het zien van zijn bruid of net die onbevangen momenten tijdens de ceremonie. Voorzien van een eigen stijl, maak ik foto’s in zowel kleur als zwart wit. Sommige foto’s komen namelijk net beter tot hun recht in zwart wit, terwijl andere foto’s weer in kleur mooier uitkomen. Mijn doel is dat mijn passie en plezier in fotografie overkomen in de foto’s die ik maak. Dat straalt automatisch ook over op de mensen zelf.

   

   

  Elk jaargetijde heeft haar charmes zoals je ziet aan de prachtige herfstkleuren op de foto’s die ik gemaakt heb van Abdou en Sanne bij het ketelhuis in Eindhoven.
  De bruidsfoto’s op deze pagina geven een klein inkijkje in wat ik voor jullie kan betekenen als bruidsfotograaf. Het begint met een vrijblijvend gesprek om te kijken of er een klik is. Daarnaast hoor ik graag welke wensen er zijn en bespreken we hoe de mooiste dag van jullie leven eruit komt te zien. Ik denk graag met julie mee en pas me graag aan aan jullie wensen.

   

  Heb je interesse of vragen, laat gerust even een bericht achter en ik neem contact met je op.