• familie

   

  Hoe lang is het geleden dat jullie een leuke foto hebben laten maken van het gezin of van de familie? Zijn de huidige foto’s niet een beetje gedateerd? Tijd voor nieuwe foto’s! Geen statige portretten maar eigentijdse spontane foto’s die net even anders zijn dan anders.

   

   

  Met z’n drieën of met de hele familie op de foto? Het kan allemaal. Of het nu in het bos is of juist in een industriële omgeving of misschien gewoon thuis, het is allemaal mogelijk. Mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijk licht, waardoor de keuze van omgeving een stuk groter is.

   

   

   

  Een blijvende herinnering waar je nog lang van kan genieten. Een mooi cadeau om te geven, aan jezelf of aan een ander. De foto’s worden aangeleverd in digitale bestanden in de hoogste kwaliteit. Ze zijn dan klaar om afgedrukt te worden op fotopapier, canvas of misschien wel als IXXI of op glas of aluminium. Daarnaast ontvang je de bestanden ook in een formaat die geschikt is voor op bijvoorbeeld Facebook.

  Maak vandaag nog een afspraak voor een familieshoot en wie weet heb jij binnenkort een hele mooie foto van jullie gezin of familie aan de muur hangen!