• over Frans

    In het jaar 2015 heb ik mijn passie gevonden in het fotograferen. Wat begon als een hobby, werd al snel veel meer. Ik kocht mijn eerste spiegelreflex camera; een Nikon D5100.

    In het begin fotografeerde ik voornamelijk in de natuur, want daar was ik vaak te vinden. Al snel merkte ik dat fotografie echt mijn passie begon te worden en ging ik mijn horizon verbreden. Architectuur en ook het fotograferen van mensen begonnen mijn interesse te wekken. Na flink wat geoefend te hebben op mooie gebouwen in de omgeving en op goede vrienden, kreeg ik mijn eerste echte opdracht. Niet lang daarna maakte ik stap naar de Nikon D7000 en ben ik een stuk serieuzer aan de slag gegaan. Ondertussen heb ik mijn assortiment uitgebreid met oa een Nikon D610, een Nikon D750 en heb ik een ingerichte studio voor portretten en product fotografie.

    Vanaf november 2016 heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben ik officieel als ZZP-er aan de slag. Spannende tijden natuurlijk. Maar met al een aardig lijstje aan opdrachten, heb ik alle vertrouwen in de toekomst van Frans Claassen Fotografie.